RETOURBELEID TIMEOUT SCHEVENINGEN 

 

Retourneren 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U kunt uw online aankopen binnen 14 dagen na de ontvangstdatum van de bestelling aan ons retourneren. De artikelen dienen ongebruikt en ongedragen te zijn en in de originele verpakking te zitten met de aangehechte labels. De retourkosten zijn voor eigen rekening (€6,95) en wordt ingehouden van het bedrag dat wordt teruggestort. (Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder)

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via 070-3544322 Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bewaar ten alle tijden ook je Track en Trace code die je van de vervoerder hebt ontvangen, dit is je garantiebewijs en je kunt het pakket in de gaten houden. Dit kan op de website van vervoerder.

De waarde van de teruggestuurde items (minus de retourkosten) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 10 dagen terugbetaald via dezelfde betaalwijze die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling.

 

Ideal, Creditcard, Sofort Banking, Back contact

De terugbetaling zal op hetzelfde rekeningnummer plaatsvinden als de rekening waarmee jij jouw bestelling hebt betaald. Binnen 3 werkdagen zal het bedrag minus retourkosten weer terug op jouw rekening staan.

 

PayPal

Zodra je van ons een bevestiging hebt ontvangen, hebben wij een terugbetaling verzoek ingediend bij Paypal. Paypal zal dit binnen 5 werkdagen verwerken en het bedrag minus retourkosten terug op de rekening storten.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met 070-3544322. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven, wat nu?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 070-3544322. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

* Je kan een online aankoop niet ruilen of terugbrengen in de winkel

* Bij een winkel aankoop geldt retourneren binnen 10 dagen